Rejtett VilágitásVilágitás

Dobozolások, rejtett világítás kialakítás

Egy igényesen berendezett lakás önmagában is szép, meghitt környezetet tud nyújtani, ám ezt még fokozhatjuk egy jól kialakított rejtett világítással, melynek elhelyezési lehetősége kifejezetten tág. A mennyezettől kezdve a konyhapulton át egészen az ágy alsó szegélyéig tehetjük, a hangulatosabb környezet érdekében.
A LED-es fénycsík egyre elterjedtebb, a hangulatos világítás, vagy a funkcionális alkalmazása miatt. Tehát nem csupán a helyiség megszépítése miatt alkalmazhatjuk, hanem akár több fény igénye esetében is.
A konyha, ahol alap esetben felettébb szükséges a plusz fény, hogy akadálymentesen és lehetőleg minél kevesebb sérüléssel végezzük a teendőinket. Egy átlagos konyhapult világításhoz már elegendő lehet a 10 wattos LED fénycsík, amely kellő fényt biztosít a konyhaszekrény alsó felétől a pultig, ahol többnyire késsel, reszelővel, egyéb éles és forró eszközökkel dolgozunk. Itt akár a színekkel is tudunk játszani, hiszen a választék hatalmas, illetve fajtával, ami a felrakási módját illeti.
Gipszkarton dobozolással el rejthetőnk klíma csöveket,lefolyó csövet, panel lakások srangjait, gebeit WC-t dobozolhatunk és még sok mást is Csak a képzelet szabhat határokat.