Álmennyezet ÉpítésJavítás

Mennyezeti gipszkarton burkolat

Gipszkarton lapok használatával gyorsabban és hatékonyan burkolhatjuk az új épületek vakolatlan, vagy akár a régi épületek sérült mennyezeteit.

Mennyezetre szerelt gipszkarton előnyei

Magas belmagasságú lakásokban, illetve helyiségekben az épített álmennyezet különféle előnyökkel szolgálhat. Téli időszakot tekintve számottevő megtakarításra kerülhet sor a fűtésnél, amennyiben álmennyezet kialakításának segítségével csökkentjük a fűtésre szoruló belteret. Ezen felül a lakás dekorálásához látványos megoldásokkal is szolgál. Fontos szempont, hogy a gipszkartont könnyedén lehet szabni és megmunkálni, továbbá a tartószerkezetre is felfogatható stabil módon.

Monolit álmennyezetek

A monolit álmennyezetek akármilyen formában kialakíthatók az egyszerű síkfelületektől a tagolt és összetett mennyezetekig. Hajlékony építőlemezek használatával íves felületek készítése is lehetséges. A monolit álmennyezetek szerkezete nem bontható, ennél fogva főképp olyan helyen kerül alkalmazásra, ahol nem szükséges a gyakori ellenőrzés vagy csere a mennyezet felett futó vezetékek és kábelek tekintetében.

Speciális álmennyezet

Speciális álmennyezet esetében a lapok különféle méretű, elosztású és alakú perforáltságukkal páratlanul magas hangelnyelést nyújtanak, ezenkívül a kivitelezésük is mutatós. Könnyű hozzáférést tesznek lehetővé a felettük kiépített térhez, mivel ezek az álmennyezetek szétszerelhetők. A kazettás álmennyezetek minden téren eleget tesznek az akusztikai és esztétikai elvárásoknak, melyekre főképp iskolás, áruházak és sportlétesítmények esetében van szükség. A gyors és egyszerű szerelhetőség a kazettás álmennyezetek előnyére szolgál.

 

Célom, hogy gyorsan és költséghatékonyan oldjam meg a felmerülő feladatokat, és olyan minőségi munkát adjak át, amely hosszú éveken át megőrzi magas minőségét. Keressen engem bizalommal a hét minden napján, ha felújításon vagy átalakításon gondolkodik – Én elkészítem Önnek a megálmodott mennyezeti gipszkarton burkolatot!

Gipszkarton szerelés